GRAFISK DESIGN

Visuelle elementer der bliver husket

Grafisk design skaber en klar og effektiv kommunikation gennem visuelle elementer, der afspejler og styrker dit brand. Gennem en kombination af kreativitet, psykologi og strategi, skaber jeg skræddersyede grafiske design løsninger, der fanger dine kunders opmærksomhed. Grafisk design er en investering i dit brands fremtid, så din virksomhed bliver husket.

Forside » Grafisk design
hvid arting green logo

Firmalogo

Et firmalogo er essensen af din brandidentitet og er det som får dig til at skille dig ud, sikrer genkendelighed og skaber et stærkt førsteindtryk.

arting green designmanual

Visuel identitet

Skab en rød tråd i dit udtryk og kommunikation med en gennemført visuel identitet bestående af et firmalogo og en designmanual med farver og skrifttyper osv.

Tryksager visitkort eksempel

Trykt materiale

Skal firmabilen pyntes med dit logo, eller skal du have designet roll-ups til din messestand? Jeg laver alt fra visitkort, flyers, løsblade, bøger og kataloger.

creative viking logoproces brainstorming
freelance grafisk designer katrine laustsen

PARTNER-IN-CRIME

Din samarbejdspartner og grafiske designer

Som freelance grafisk designer med over 11 års erfaring, forstår jeg at skabe et visuelt udtryk der ikke blot afspejler dine kerneværdier, men også styrker dit brand. Min tilgang er personlig og skræddersyet, hvorfor jeg altid sikrer mig at være sat godt ind i din virksomhed, dens historie og dine visioner.

Uanset om opgaven er at designe et nyt firmalogo der fanger essensen af din virksomhed, udvikle en ny visuel identitet der afspejler din virksomheds værdier, eller udarbejde tryksager, er mit mål altid at levere et slutprodukt af højeste kvalitet, der overgår dine forventninger.

DIN ONLINE SAMARBEJDSPARTNER

Brug for hjælp til andet end grafisk design?

Udover at beskæftige mig med grafisk design, består en stor del af mine arbejdsopgaver af webdesign – hvilket omfatter udarbejdelsen af webshops og hjemmesider. Derfor er jeg også klar til at hjælpe dig, hvis du står og skal have udarbejdet en shopify webshop eller en ny hjemmeside

Lyder det interessant for dig og har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så tag endelig kontakt til mig – så kan vi tage en snak om dit næste projekt, og hvad jeg præcis kan gøre for dig. 

bang bang sushi website med beige cirkel i baggrunden

DESIGNPROCESSEN

Sådan udarbejder jeg grafisk design til dig

01.

Indledende samtale

Indledningsvist tager vi en snak om dine forventninger og virksomhed, hvilket sætter rammerne for samarbejdet.

02.

Grafisk udkast

Jeg går i gang med at brainstorme og designe udkast til hvordan det grafiske design kan se ud.

03.

Rettelser af designet

Du får tilsendt designet, og har nu mulighed for at komme med rettelser, så designet bliver præcis som du ønsker.

04.

Færdig design

Når du er tilfreds er projektet færdigt, og du modtaget det endelige design i de rigtige filformater og høj opløsning.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest får. Finder du ikke svaret her, så tøv ikke med at kontakte mig. 

Hvad er grafisk design?

Jeg bliver ofte stillet spørgsmålet – “Hvad er grafisk design?”  Det som ofte er; Grafisk design er kunsten at skabe let og effektiv kommunikation til alle typer mennesker gennem kombinationen af visuelle elementer, typografi og farver.

Hvad laver en grafisk designer?

En grafisk designer skaber visuelle identiteter og koncepter ved brug af flere programmer som f.eks. Adobe Photoshop, indesign, Illustrator m.m., for effektivt at formidle ideer og budskaber. Jeg arbejder med typografi, farver og billeder for at designe logoer, reklamer, hjemmesider og andre visuelle materialer på en æstetisk tiltalende og effektiv måde.

Hvad koster professionelt grafisk design?

Prisen for professionelt grafisk design kan variere, og afhænger af flere parametre som f.eks. Erfaringsniveau, projektets størrelse og dine ønsker. For at gøre det hele lidt lettere for dig, har jeg skrevet et blogindlæg om timeprisen for en grafisk designer der går mere i dybden med, mere præcise grafisk design priser.

Hvorfor skal jeg vælge en freelancer i stedet for et bureau?

En af de mange fordele ved at vælge en freelance grafisk designer, at du får: Et fleksibelt samarbejde der tilpasset dig og dine behov, luft i din økonomi da alle mellemregninger er skåret fra, en krøllet hjerne der tænker ud af boksen og som ikke er begrænset af processer og systemer! 

Er du stadig lidt i tvivl? Jeg har naturligvis gjort det lettere for dig, at danne et overblik over hvordan du vælger den rigtige grafiske designer, der matcher dine behov.