DIN SAMARBEJDSPARTNER

Freelance grafisk designer i København

Er du på udkig efter en freelance grafisk designer i København, der kan bringe dine kreative visioner til live? Så kan jeg hjælpe. Med base i København, tilbyder jeg professionel hjælp til alt indenfor grafisk design – og gør dine tanker til virkelighed.

Forside » Freelance grafisk designer i København
creative viking logoproces brainstorming
freelance grafisk designer tegner på tegnebræt

BRING DIT BRAND TIL LIVE

Et grafisk udtryk der der bygger på erfaring

Med over 10 års erfaring inden for både grafisk design og webdesign, har jeg arbejdet med stort set alt inden for designbranchen. Min ekspertise spænder fra unikke visuelle identiteter og logoer, til udviklingen af din nye hjemmeside med løbende vedligeholdelse af WordPress hjemmesider. Uanset omfanget af opgaven sidder jeg klar i København, til at hjælpe dig hele vejen – ingen opgave er for stor eller lille.

hvid arting green logo

Firmalogo

Med et logo design indkapsler du essensen af din brandidentitet og skiller dig ud fra konkurrencen i København – Det sikrer også at du bliver husket.
arting green designmanual

Visuel identitet

Skab en rød tråd i dit udtryk og kommunikation med en gennemført visuel identitet bestående af et firmalogo og en designmanual med farver og skrifttyper osv.

Tryksager visitkort eksempel

Trykt materiale

Skal firmabilen skabe opsigt i Københavns gader med dit logo, eller skal du have designet roll-ups til din messestand? Jeg laver alt fra visitkort, flyers, løsblade, bøger og kataloger.

Rang forside

Webshop i Shopify

Skab en unik shoppingoplevelse for dine kunder og præsenter dine produkter på en brugervenlig platform, med en skræddersyet webshop i Shopify.

elena fensbo hjemmeside

Hjemmeside i WordPress

Præsenter din virksomhed og dine ydelser med en professione og skræddersyet hjemmeside, som afspejler dine værdier og identitet.

Freelance grafisk designer - Katrine Laustsen

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

Med over 10 års erfaring som grafiker og en baggrund som psykoterapeut, integrerer jeg psykologi og kreativitet for effektivt at afspejle og fremhæve de værdier, du ønsker at udstråle.

GRAFISK OPSÆTNING

Derfor en freelance grafisk designer lokalt i København

Når du investerer i et samarbejde med en freelance grafisk designer, får du ikke bare en personlig og skræddersyet service – du investerer i fleksibilitet, som er svær at finde andre steder. Som freelance grafisk designer med base i København har jeg mulighed for at møde dig der hvor du befinder dig – uanset om du foretrækker et uformelt møde på en café i København eller om du vil mødes på din adresse uden for Storkøbenhavn.

Som din grafiker, handler det for mig om at skabe en løsning, der passer præcis til dig, dit projekt og din tidsplan.