Ny hjemmeside

Få en WordPress hjemmeside som konverterer

Få en ny hjemmeside som afspejler din virksomed og giver et et professionelt indtryk hos dine kunder. Jeg hjælper dig med at styrke din position i et konkurrencepræget marked, ved at give dine konkurrenter baghjul med en gennemtænkt hjemmeside.

Forside » Webdesign » Hjemmeside

%

Skræddersyet

særligt til dine behov

%

Ejerskab

Ingen binding

%

Fleksibilitet

kan nemt tilpasses

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Din nye hjemmeside skal udstråle dine værdier

Din nye hjemmeside bliver et centralt sted, hvor dine potentielle kunder kan dykke ned i, hvad du tilbyder, og få et indblik i, hvem du er. Som psykoterapeut lægger jeg stor vægt på at skabe en følelse af harmoni mellem de værdier, du ønsker at fremhæve, ved nøje at anvende farvepsykologi i overensstemmelse med din visuelle identitet.

Med et gennemført webdesign vil din nye hjemmeside dermed ikke bare være en platform, men et spejlbillede af dig og de principper, du står for.

Ingen binding

Ingen gebyr

100% tilfredshed

No bullshit

Ny hjemmeside pris

Hvad koster en hjemmeside?

Nedenfor ser du tre eksempler på prisen for en ny hjemmeside til forskellige behov. Jeg sender dig altid et skræddersyet tilbud, der er nøje tilpasset dine unikke behov og ønsker.
elena fensbo hjemmeside

Simpel hjemmeside

En simpel ny hjemmeside på 1-4 sider, som giver dig et godt fundament til at præsenterer din virksomhed.

fra

8.499

DKK ex. moms

patrick simiglai hjemmeside i flere formater

Mellemstor hjemmeside

En mellemstor side på 5-7 sider, er perfekt til dig som har flere ydelser som skal udpensles på en side for sig selv.

fra

13.499

DKK ex. moms

bang bang sushi hjemmeside

Større hjemmeside

En større ny hjemmeside er på 10+ sider, og er til dig som har mange ydelser og ønsker at skabe et større univers med flere sider.

fra

19.499

DKK ex. moms

ALT DETTE FÅR DU

Din nye WordPress hjemmeside indeholder

Responsiv design

Uanset hvordan dine kunder tilgår din hjemmeside, er den tilpasset alle platforme.

Tracking af data

Jeg opsætter Google Analytics og Search Console, så du kan tracke dine besøgende. 

Video og effekter

Med mulighed for at implementere video og animationseffekter kan du skabe et større blikfang

Tøjstory webshop design af mobil

Fleksibilitet og ejerskab

Ønsker du at udvide din hjemmeside med andre sprog eller flere sider, kan det nemt tilpasses – også gennem andre udbydere, da du ikke er låst.

Skræddersyet design

Din hjemmeside bliver skræddersyet efter din målgruppe og visuelle identitet, for at skabe den røde tråd. 

Brugervenlig system

Divi er et nemt og brugervenlig system, som du let kan administrere – selv uden af skulle røre kodning.

STYRRINGSSYSTEM

En hjemmeside du selv kan rette i – uden min hjælp

Dine nye hjemmeside laves i styrringssystemet WordPress, som er det mest populære styringssystem der driver 43,3% af alle websteder på nettet.

Derudover implementerer jeg Divi, hvilket er verdens mest brugte builder til WordPress. Det gør din hjemmeside let at rette i tekster og udskifte billeder – helt uden min hjælp.  Jeg giver dig naturligvis et lille kursus som optages, hvor jeg viser dig hvordan. Jeg ønsker nemlig, at du har friheden til selv at kunne redigerer i din nye hjemmeside, som du ejer 100%.

 

To mennesker overrasket over mobil

WOW-EFFEKTEN

Hjemmeside med animationseffekter

Animationer kan løfte følelse af en ny hjemmeside og skabe en mindeværdig oplevelse. Ved at lade elementer flyve ind fra siden eller bevæge sig, skaber det en dynamisk effekt for dine kunder, som gør din hjemmeside interegerende og giver en iøjefaldende WOW-effekt.

For mange animationer kan til gengæld påvirke din nye hjemmeside negativt og få den til at ligne et tivoli. Som din partner-in-crime sikrer jeg at implementere en bred vifte af effekter til både tekster og billeder på en elegant og stilfuld måde.

WORDPRESS SERVICEAFTALE

Selv en ny hjemmeside skal løbende opdateres

En ny hjemmeside er som et hus, der løbende skal vedligeholdes. Det kræver tid, som du i stedet kan bruge på at gøre det, du er bedst til – at vækste din forretning. Derfor tilbyder jeg en WordPress serviceaftale, hvor jeg fungerer som din digitale vicevært, der sikrer at din hjemmeside altid fungerer 100% som den skal.

Månedlig backup

WordPress opdatering

Opdatering af plug

w

Support

Sikkerhed / firewall

s

Handling ved advarsel

Designrettelser

Antispam

Rang forside
Rang webshop mobilversion

SÆLG DINE PRODUKTER

Skal din nye WordPress hjemmeside sælge produkter?

WordPress tilbyder muligheden for at integrere en e-handelsløsning ved hjælp af WooCommerce. Jeg anbefaler dog generelt at bygge webshops i Shopify, da det er et closed-source system, hvilket kræver mindre viden om kodning. Desuden skal en ny og moderne hjemmeside være intuitiv at adminstrere, så du let kan foretage ændringer selv.

Jeg har selvfølgelig lavet en sammenligning af Shopify vs Woocommerce, så du kan skabe et overblik over, hvilken platform der bedst passer til dine behov.

DESIGNPROCESSEN

Sådan udarbejdes din hjemmeside

01.

Indledning

Jeg tager mig tid til at forstå dit behov, dine ønsker og din forretning. Vi starter med en grundig behovsafdækning, der danner grundlaget for et godt samarbejde.

02.

Design

Jeg sender dig 3 templates som passer til dine behov. Herefter modtager jeg indholdet og påbegynder design af hjemmesiden.

03.

Rettelser

Rettelserne foregår i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til hjemmesiden.

04.

Lancering

Når du er tilfreds lanceres hjemmesiden – og wupti, så er du klar til at brande dig selv med en top-professionel hjemmeside!