Forside » Cases » Rang Design

Rang Design

Webshop til finurlige unisex smykker

Rang design er et smykkefirma, som omfavner mangfoldighed med finurlige unisex smykker. Materialerne er håndlavet lokalt i København, med øje for materialerne og detaljerne.

Rang ønskede at optimere deres webshop fra en Wix til Shopify løsning, hvor jeg var med til at gøre webshoppen top-lækker med implementering af automatiserede nyhedsbreve.

Rang webshop mobilversion
"Rang Design har benyttet Katrine til at få lavet en flot og brugbar hjemmeside, som fra start intet skulle mangle. Hun har sat os ind i hvordan man benytter platformen Shopify har dannet overblik over alt der skulle tages højde for, samt visuelt fået vores nye webshop til at se ud som vi ønskede. Hun har været både tålmodig og været uundværlig i processen. Vi har sparet både penge og timers arbejde ved at bruge Katrine."

Annmari, Rang
Profilbillede af Ann Mari, ejer af Rang

Fra Wix til Shopify løsning

Med en Shopify løsning får Rang en alt-i-en løsning, da der både kan implementeres fragt modul og Shopify’s egen betalingssystem. Ydermere er der implementeret email marketingsystem, så man kan sende automatiseret og kampagne mails direkte fra shopify’s brugervenlige styrringssystem.

Rang webshop fuldt billede af forsiden