mekong asian logo hvid
Forside » Cases » Mekong Asian

Mekong Asian

Autentisk asiatisk fødevarer af den bedste kvalitet

Mekong Asian driver Nordjyllands største asiatiske special købmand i Aalborgs gågade, og sideløbende en grossist afdeling der leverer catering distributører i hele landet. Mekong Asian ønskede en mere enkel fornyelse af deres visuelle identitet og design af et produktkatalog.

Før

Efter

Rang forside

HISTORIEN BAG

Visuel identitet inspireret af de små asiatiske gadekøkkener

Mekong Asian ønskede et mere simpelt logo, som var præget af det autentisk asien. Da jeg tidligere har boet i Thailand og rejst i asien, faldt det mig naturligt at finde inspiration i de asiatiske gadekøkkener.

Den visuelle identitet er skabt ud fra et kulturelt kendskab til Asien, hvor farver og skrifttype omfavner den asiatiske kultur. Da asiatere spiser med spisepinde og har et særligt forhold til varme retter serveret i en skål med ris og nudler, ønskede jeg at inkluderer det, som det genkendelige element i logoet.

KATALOG

Design af produktkatalog

Mekong Asian ønskede et produktkatalog til b2b forhandlere, som både skulle indeholde inspirerende opskrifter og produkterne. I tæt samarbejde med kunden, modtog jeg billeder og tekst og udformede kataloget.

Produktkatalog til mekong asian