WordPresss serviceaftale

Din digitale vicevært – løbende vedligeholdelse af din hjemmeside

Ligesom et hus, kræver en hjemmeside vedligeholdelse, og som din digitale vicevært sikrer jeg, at din hjemmeside fungerer optimalt. Med en serviceaftale er jeg din digitale vicevært, der garanterer, at din hjemmeside altid performer optimalt. På den måde er du mere sikret, og kun skal fokusere på det du gør bedst. 
Forside » Webdesign » WordPress serviceaftale

FIND LØSNINGEN TIL DIG

WordPress serviceaftale tilpasset ethvert husbehov

Jeg har sammensat tre WordPress serviceaftaler, som passer til ethvert husbehov. Uanset om det bare er nogle skruer som skal strammes eller hele gulvet skal udskiftes.

HVAD FÅR DU

Dette inkluderer de forskellige WordPress Serviceaftale

Månedlig backup

At miste alt din data og dermed din hjemmeside, kan være kritisk, da det kan betyde at der skal udvikles en helt ny.

Med en serviceaftale laver jeg månedlige backups af din WordPress hjemmeside, så hvis der skulle ske en fejl på dit domæne, skal du ikke bekymre dig om hvorvidt du har mistet din hjemmeside, da jeg kan gendanne hele din side på ingen tid.

WordPress opdatering

WordPress udsteder ofte systemopdateringer, der gør at din hjemmeside er sikker, hurtig og kompatibel.

Det er derfor vigtigt at din WordPress hjemmeside løbende bliver opdateret, så der ikke opstår pludselig systemfejl. Med en serviceaftale sikrer jeg, at din hjemmeside opdateres så snart WordPress udgiver en ny opdatering – på den måde, har du altid et hurtig, kompatibelt og sikkert website.

Opdatering af plugin

Ligesom ved WordPress opdateringer, skal dine plugins også løbende opdateres, da de ligeledes har betydning for sikkerhed, hastighed og kompatibilitet.

Plugins er udviklet af tredjepartsudviklere, hvorfor de ikke automatisk opdateres når der udstedes en ny opdatering af WordPress. Som del af din serviceaftale moniterer jeg løbende dine plugins, og sikrer at du altid opdaterer til den nyeste version.

w

30 min support

Har du spørgsmål eller brug for vejledning vedrørende noget teknisk eller andet med din hjemmeside, så har du med standard- og premium pakken 30 min support hver måned.

Sikkerhed / firewall

For at beskytte din WordPress hjemmeside mod cybertrusler, tilbyder jeg avanceret sikkerhed og firewall-beskyttelse som en del af din serviceaftale til standard- og premium.

s

Straks handling ved advarsler

Ved det første tegn på sikkerhedsadvarsler eller tekniske fejl på din WordPress hjemmeside, griber jeg straks ind. Min serviceaftale sikrer hurtig respons og effektiv løsning af pludselig opståede problemer.

30 min designrettelser

For at holde din hjemmeside opdateret, tilbyder jeg 30 minutters designrettelser hver måned, som indebærer udskiftning af billeder, tekstændring og justeringer efter dine behov. Uanset om det drejer sig om små ændringer eller hurtige forbedringer, sikrer denne service, at din hjemmeside altid præsenterer din virksomhed fra sin bedste side. 

Antispam

Med en antispam-løsning, inkluderet i din serviceaftale, holdes din hjemmeside og e-mail fri for uønsket spam. Dette sikrer en ren og professionel kommunikationsvej for både dig og dine kunder, uden afbrydelser fra irriterende spam. Hurtig og effektiv filtrering holder din digitale tilstedeværelse sikker.

Skal vi finde den rigtige pakkeløsning sammen?

bang bang sushi website med beige cirkel i baggrunden

NY HJEMMESIDE

Har du ikke en
hjemmeside endnu?

En serviceaftale til WordPress er der selvfølgelig ikke meget ved, hvis ikke du allerede har en hjemmeside.

Som freelancer med over 10 års erfaring, har jeg prøvet lidt af det hele og tilbyder derfor flere ydelser inden for webdesign. Om du skal have en ny hjemmeside eller en shopify webshop, udarbejder jeg et skræddersyet digitalt udtryk specifikt til din virksomhed. Er du interesseret i at høre mere?