Tryksager

Trykt materiale med et flot udtryk gør indtryk

Et brand er mere end pixels og tekst – det er følelsen ved at mærke soft touch på dit visitkort eller at kunne se detaljerne i dine roll-ups, der gør et indtryk på dine kunder. Uden ord kan du fortælle om kvaliteten i dine produkter.

Patrick Simiglai bogcover
Forside » Grafisk design » Tryksager
arting green visitkort
freelance grafisk designer tegner på tegnebræt

BRING DIT BRAND TIL LIVE

Hvad er tryksager?

Den officielle betegnelse for tryksager er, at det er masseproduceret grafisk materiale – det er dog meget mere end bare det.

Det er følelsen af dine produkter eller services, der virkeliggøres gennem alt fra folie på dine udstillingsvinduer til roll-up bannere, der tydeligt signalere dit værditilbud til potentielle kunder.

Det er din chance for at vise verden, hvem du er og hvad du kan, på en måde, der virkelig fanger øjet.

hvid arting green logo

Løsblade og flyer

Skal du effektivt sprede budskabet om din virksomhed eller kommende begivenhed? Løsblade og flyers er ideelle til hurtigt og billigt at nå ud til et stort publikum.

arting green designmanual

Har du brug for at gøre opmærksom på din virksomhed eller guide dine kunder? Skilte er en essentiel løsning til effektiv kommunikation og øget synlighed.

Tryksager visitkort eksempel

Visitkort

Med et visitkort kan du hurtigt videregive dine kontaktinformationer, og er ofte det første indtryk potentielle kunder får af din virksomhed.

hvid arting green logo

Kataloger og hæfter

Har du et stort udvalg af varer og services? Præsentér dem på en let og overskuelig måde, med kataloger og hæfter, der matcher din visuelle identitet.

firmalogo på bil

Skal du have dit logo folieret på et udstillingsvindue eller firmabil? eller måske tilføje et ekstra touch til din indpakning med et klistermærker med logo?

Patrick Simiglai roll-up banner design

Roll-up banners

Skal du bruge en løsning til din næste messe eller event? Roll-up bannere kan være svaret med dens enkle opsætning og transportvenlige design.

Tryksager priser

Se priseksempler på forskellige typer tryksager

Som en sand nordjyde, tilbyder jeg skarpe priser på tryksager af høj kvalitet. Uanset om du skal bruge visitkort, flyers, brochurer eller andet materiale, kan jeg hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din virksomhed. Få et overblik over mine priser her:

Visitkort
Design og trykklart visitkort 
799 kr.
Løsblad
Layout af løsblad klar til tryk
1.499 kr.
Brochure / 3-sidet flyer
Layout af flyer klar til tryk
2.399 kr.
4-sidet flyer / folder
Layout af flyer klar til tryk
2.699 kr.
Roll-up banner
Layout af banner til messer, foredrag osv. klar til tryk
2.999 kr.
Bogcover
Layout af bogcover klar til tryk
3.999 kr.
Katalog / hæfte
Priseksempel på et 24 siders hæfte
15.499 kr.

Bemærk at priserne er vejlende og eksklusiv moms. Den endelige pris afhænger af omfanget af din opgave. Jeg tilbyder også skræddersyede og større pakkeløsninger.

Freelance grafisk designer Katrine Laustsen

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

Med 11 års erfaring som grafiker og en baggrund som psykoterapeut, integrerer jeg psykologi og kreativitet for effektivt at afspejle og fremhæve de værdier, du ønsker at udstråle.

GRAFISK OPSÆTNING

Gennemført opsætning og design af dine tryksager

Designet af dine tryksager skal tydeligt kommunikere din visuelle identitet og samtidig fremhæve dine visuelle elementer som dit firmalogo, så du skaber et vedvarende indtryk, der gør at din virksomhed skiller sig ud og bliver genkendt – om det er fysisk eller digitalt.

Alt dette gøres gennem professionelt grafisk design, der effektivt fremhæver dine elementer og skaber en “Wow-effekt” hos dine kunder eller samarbejdspartnere – på den måde bliver du ikke kun genkendt, men også husket.

 

firmalogo på bil
Patrick Simiglai bogcover

DIN ONLINE SAMARBEJDSPARTNER

Tryksager designes i København og online

Selvom min base er i København, så er min arbejdsplads hvor end der er wifi. Jeg kan derfor hjælpe dig med opsætning og print af dine tryksager, uanset hvor i landet du befinder dig.

Filtyper, papirmateriale, priser og print er alt sammen noget der skal være styr på, når designet skal sendes til print hos et trykkeri. Som erfaren grafisk designer har jeg sendt lidt af hvert til tryk – derfor kan du blot læne dig tilbage imens jeg koordinerer alting med trykkeriet, så du i stedet kan have fokus på det du gør bedst.

DESIGNPROCESSEN

Sådan udarbejdes dine tryksager

01.

Indledende samtale

Vi starter altid med en indledende samtale, så jeg bedre kan forstå dine ønsker for din tryksag – Herefter får du tilsendt et tilbud.

02.

Design & udkast

Jeg designer et udkast til din tryksag og sammen gennemgår vi eventuelle rettelser indtil du er helt tilfreds med resultatet.

03.

Trykklar fil til trykkeri

Alt imens du gør hvad du er bedst til, koordinerer jeg med trykkeriet og sikrer at alting bliver præcis som vi har aftalt.

04.

Du modtager tryksag

Du er nu den nye ejer af trykt materiale i top kvalitet som udstråler professionalisme og skarpe detaljer!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest får. Finder du ikke svaret her, så tøv ikke med at kontakte mig. 

Hvad koster en tryksag?

Prisen på en tryksag afhænger af hvilken type tryksag du ønsker, antallet der skal trykkes og hvilket materiale det skal trykkes i. Ved en typisk tryksag som visitkort, flyer og hæfter, er er det ofte opstartsomkostningerne som er størst, hvorefter prisen per tryksag er billigere, jo større antal man bestiller. 

Hvad er prisen for at få designet en tryksag?

Der er flere parametre som har indflydelse på, præcis hvad det koster at få designet en tryksag heriblandt: Type, antal, størrelse. For at du kan få et bedre indblik i præcis hvad det koster, vil jeg anbefale at du tager kontakt til mig. Når jeg forstår dine præcise ønsker, vil jeg kunne udarbejde et tilbud og sende det til dig. Jeg har i et blogindlæg uddybet hvad timeprisen for en grafisk designer er, så du kan få en bedre idé om prisen. 

Hvilket trykkeri skal jeg vælge?

Valget af trykkeri afhænger både af hvilken tryksag du ønsker, din tidsramme og dit budget. Du kan gøre dig nogle overvejelser om du ønsker et trykkeri som går meget op i bæredygtighed, kvalitet eller pris. Du er velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning ganske gratis og uforpligtende.

Hvor lang tid tager det at designe en tryksag?

Typisk tager det 2 – 3 dage at designe en brochure eller en flyer, men ved større projekter som kataloger, messematerialer m.m. kan designprocessen tage længere tid, afhængig af omfanget af opgaven.

Hvad er en brochure?

En brochure, også kaldet en ‘folder’ er ofte et stykke A4, der er blevet foldet og som indeholder alle nødvendige informationer om dine produkter, et bestemt budskab eller kontaktoplysninger på din virksomhed.