Forside » Cases » Arting Green

ARTING GREEN

Rekruttering til den grønne omstilling

Arting Green er en rekrutteringsvirksomhed, der er dedikeret til at finde den rette medarbejder, som kan styrke virksomheders bæredygtige profil og tilgang.

Jeg har hjulpet Arting Green med at lave deres visuelle identitet og hjemmeside, som bærer præg af det miljømæssige hensyn som er deres kerneværdi.

arting green visuel identitet og logo

HISTORIEN BAG LOGOET

Foreningen af mennesket og naturen’s DNA

Arting Green’s visuelle identitet består af et ikon og tekst, der symboliserer en fusion af menneskets DNA, et fingeraftryk og træets årringe. Dette ikoniske billede repræsenterer dybere betydninger og symbolik, der afspejler Arting Greens kerneværdier og mission.

Fingeraftrykket symboliserer deres fokus på at finde det perfekte match mellem en virksomhed og potentielle medarbejdere, ved at identificere de unikke kvalifikationer og egenskaber hos hver enkelt individ.

Træets årringe symboliserer bæredygtighed og langsigtet vækst, hvilket afspejler Arting Green’s fokus på at finde medarbejdere, der kan bidrage til en virksomheds langsigtede succes og bæredygtige udvikling.

Arting Green logo
arting green designmanual
"God pris, høj kvalitet og den perfekte løsning for nystartet virksomheder. Jeg har sjældent været så glad for en beslutning, som da jeg valgt at bruge Creative Viking. Først og fremmest følte jeg mig i trygge hænder og jeg fik mulighed for at komme med inputs, men samtidig var Katrine godt til at sætte retning. Alt i alt kunne jeg ikke have fået en bedre start på iværksætter livet. Jeg vil klart anbefale Katrine til netværk og generelt til nystartet virksomheder."

Alexander Bo Jensen, Founder

Den blå tråd i hjemmesiden

Alexander ønskede en hjemmeside som både talte til virksomheder og kandidater, som er i blå tråd med hans visuelle identitet. Ved nøje valg af skrifttype og farver i tråd fra designmanualen, designede jeg hjemmesiden så er tilpasset alle platforme. For at gøre siden mere dynamisk, anvendte jeg små og diskrete animationseffekter.

arting green hjemmesidedesign