Forside » Cases » Bang Bang Sushi

Bang bang sushi

Sushi der tager dig til de små skjulte gader i Tokyo

Bang Bang Sushi tilbyder en eksklusiv sushioplevelse med en forpligtelse til høj kvalitet, som er tilgængelig til priser, der appellerer til enhver. Deres ønske var en visuel identitet, der spejler denne kvalitet på alle fronter – fra det historiske logo til den elegante hjemmeside, de indbydende menukort og den iøjnefaldende skiltning.

patrick simiglai mobiludgave af hjemmeside

TOKYO’S SKJULTE GADER

Symbolikken bag Bang Bang Sushi’s identitet

Bang Bang Sushi’s logo er inspireret af de skjulte gader i Tokyo, hvor en minimalistisk identitet kombineres med dyb kulturel symbolik. Til højre for navnet er der indkorpereret japanske tegn, som betyder: “sushi sushi”. 

Daruma-dukken er Bang Bang Sushi’s ikon, som er et japansk lykkeamulet og symbol på grundlæggeren af Zen-buddhismen, der repræsenterer udholdenhed og målrettethed.  Logoet afspejler en fusion af tradition og modernitet, og afspejler den autentisk og mindeværdig oplevelse af japansk gastronomi. Bang Bang Sushi tilbyder

bang bang sushi hjemmeside

Bang Bang Sushi’s hjemmeside

I tråd med den minimalistiske visuelle identitet, anvendte jeg æstetiske og farverige billeder for at fremhæve kvaliteten af sushi’en i alt materiale. Hver side fra velkomst til galleri er omhyggeligt designet for at skabe en indbydende og luksuriøs brugeroplevelse, der afspejler deres passion for kvalitetet og detalje.

"Katrine er virkelig dygtig til sit arbejde og formår at fange essensen af vores brand i sit design. Hendes samarbejdsevner er også imponerende, da hun var lydhør overfor vores ønsker og feedback og formåede at integrere dem i hendes arbejde på en konstruktiv måde. Hendes pligtopfyldenhed og effektivitet betød, at projektet blev færdigt til tiden, og hendes detaljeorientering var med til at sikre, at alt var perfektioneret. Vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet, og vi vil varmt anbefale Katrine til enhver virksomhed, der søger en dygtig og pålidelig grafisk designer!"

Jesper Hedemann