Webshop i Shopify

Fra besøgende til loyale kunder

Gør det nemt for dine kunder at vælge dig, med en skræddersyet Shopify Webshop, der fremhæver kvaliteten i dit brand og gør besøgende til loyale kunder.

Jeg hjælper dig med en gennemtænkt og veludført webshop, hvor der ikke er sparet på detaljerne.

Rang webshop mobilversion
Forside » Webdesign » Webshop

%

Skræddersyet

særligt til dine behov

%

Ejerskab

Ingen binding

%

Fleksibilitet

kan nemt tilpasses

Shopify webshop program
Shopify webshop styrringssystem

E-HANDELSPLATFORM

Alt-i-en løsning med en webshop i Shopify

Shopify er en af de førende e-handelsplatforme i verden, og det er med god grund. Platformen er hvad der er kendt som et closed-source system, hvilket betyder at det ikke kræver stor teknisk know-how at kunne administrere sin egen Shopify webshop, da det er en alt-i-en løsning.

Det betyder, at når jeg har designet din Shopify webshop, kan du med god ro i maven selv administrere og foretage ændringer på din nye webshop. Jeg står naturligvis til rådighed, hvis du skulle have brug for hjælp eller spørgsmål.

DERFOR SHOPIFY

Fordele ved en Shopify webshop

BRUGERVENLIGHED

Med drag-and-drop platform kan du nemt tilpasse din webshop uden at skulle kode, og du kan se ændringer i realtid.

0

SKALÈRBARHED

Du kan vælge mellem forskellige prisplaner og løbende udvide din Shopify webshop med apps, der dækker alt fra marketing til lagerstyring.

Z

FUNKTIONER & APPS

Shopify har alt hvad du behøver for at drive en succesfuld webshop – fra produktkatalog, betalingssystem, fragt og lagerstyring.

~

SIKKERHED

Shopify har indbygget et SSL-certifikat, så du trygt kan håndtere kreditkortbetalinger og beskytte dine kunders information.

RESPONSIVT DESIGN

Mobilvenlig webshop i Shopify

Google er mobile first, hvilket betyder at mobilvenlige sites indekseres bedre. Desuden tilgår ca. 55,5% af alle i dag webshops fra mobilen og derfor er det vigtigere end nogensiden at levere en gnidningsfri mobiloplevelse, som er overskuelig og brugervenlig.

Shopify optimerer selvfølgelig helt automatisk dine webshop, sådan at den er responsiv og giver en god oplevelse.

Tøjstory webshop design af mobil

ALT DETTE FÅR DU

Din Shopify webshop indebærer

Responsiv design

Uanset hvordan dine kunder tilgår webshoppen, er den tilpasset alle formater.

Betalingsløsning

Shopify kan integreres med tredjeparts betalingssystem og de har deres eget betalingssystem kaldet Shopify payment. 

Forsendelse

Det er let at integrere Shopify med de fleste fragtfirmaer herhjemme – herunder både DHL, DAO, GLS og Postnord

Tøjstory webshop design af mobil

Fleksibel

Ønsker du at udvide din Shopify webshop med andre sprog eller mere avancerede indstillinger, kan det nemt tilpasses.

Skræddersyet design

Din webshop bliver skræddersyet efter din målgruppe og visuelle identitet, for at skabe den røde tråd. 

Brugervenlig

Shopify har et nemt og brugervenlig system, som du let kan administrere – selv uden af skulle røre kodning.

TO-FOR-ÈN

Webdesigner og grafiske designer i én

Med over et årtis erfaring indenfor grafisk design og webdesign, forstår jeg at en succesfuld webshop handler om mere end blot funktionalitet. Det handler om at skabe en mindeværdig oplevelse, der gennem visuelle elementer afspejler din virksomheds identitet og værdier – og som samtidig sikrer at de besøgende kunder bliver til loyale kunder.

 

Professionelt og personligt design

Jeg sikrer at skabe et design der er tilpasset specifikt til din virksomhed. Det betyder at jeg inkorporerer din visuelle identitet, sådan at der skabes en rød tråd på tværs af alle dine kanaler.

w

Sparringspartner og digital nørd

Min mission er, at være mere end din grafiske designer – men at være din sparringspartner. Derfor tager jeg dig i hånden hele vejen fra din første idé til lanceringen af din webshop.

DESIGNPROCESSEN

Sådan foregår processen

01.

Indledning

Vi starter med en behovsafdækning og forventningsafstemning, der danner grundlaget for et godt samarbejde.

02.

Design

Vi finder sammen den template som passer bedst til dine behov. Herefter modtager jeg tekst og billeder og påbegynder designet. 

03.

Rettelser

Rettelserne foregår i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til webshoppen.

04.

Lancering

Når du er tilfreds lanceres webshoppen – og så er du klar til at sælge dine produkter og brande dig selv med en top-professionel webshop!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål?

Jeg har samlet de spørgsmål jeg oftest får. Finder du ikke svaret her, så kontakt mig endelig. 

Laver du også webshops i Woocommerce?

Nej. Da Woocommerce er et open-source CMS-system, kræver det mere know-how om kodning og programmering. Derfor beskæftiger jeg mig ikke med udarbejdelse af webshops i Woocommerce.

Hvad er fordelene ved Shopify fremfor Woocommerce?

Der er fordele og ulemper ved at vælge Shopify over Woocommerce, og den anden vej rundt. Derfor har jeg skrevet et blogindlæg Shopify vs. Woocommerce, hvor jeg går mere i dybden med hvad der er fordele og ulemper ved de to, sådan at du lettere kan tage stilling til hvilket CMS-system du vil vælge.

Laver du også hjemmesider i WordPress?

Ja! Alle hjemmesider jeg har lavet er udarbejdet i CMS-systemet WordPress, med et DIVI builder. Så hvis du skal bruge en ny hjemmeside som online visitkort, fremvisning af dine tjenester eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Desuden tilbyder jeg også at være din digitale vicevært, med en WordPress serviceaftale.

Hvad koster det at få udarbejdet en Shopify webshop?

Prisen for en Shopify webshop varierer betydeligt afhængigt af en række faktorer, herunder antallet af produkter, der skal integreres, samt det specifikke omfang af den assistance, du har brug for.

Dette kan spænde fra komplet opsætning fra bunden til optimering af en eksisterende webshop. For at sikre, at du modtager en løsning, der matcher dine behov, tilbyder jeg altid et skræddersyet tilbud, der tager højde for, hvor du befinder dig i processen.

For at give dig indblik i priserne, har jeg skrevet blogindlægget; timepris for grafisk designer, hvor du kan læse mere om, hvad der har betydning for prisen.

Hvad er et SSL-certifikat?

SSL står for “Secure Socket Layer”, og et SSL-certifikat er en digital fil, der tjener to hovedformål:

Autentifikation og Verifikation: Certifikatet bekræfter identiteten af den hjemmeside, en bruger besøger. Når du ser et lille hængelåsikon i din browserens adresselinje, betyder det, at hjemmesiden har et gyldigt SSL-certifikat, og du kan stole på, at du kommunikerer med den tilsigtede server og ikke en mellemmand (en proces kendt som “Man-in-the-Middle” angreb).

Kryptering: SSL-certifikatet krypterer data, der sendes mellem en brugers browser og serveren. Dette sikrer, at følsomme oplysninger som kreditkortnumre, passwords og personlige oplysninger forbliver private og sikre under overførsel.

Hvem ejer webshoppen?

Du ejer webshoppen 100% og har fuld kontrol og ejerskab over den, hvilket giver dig fleksibiliteten til at samarbejde med andre Shopify-eksperter efter eget ønske.

Du er altså ikke bundet til at arbejde udelukkende med mig; du har friheden til selv at vælge, hvordan din webshop skal udvikles og vokse.